Přidat komentář

Odpovídáte na příspěvek:

Karolína Vašková
15.03.2015 09:13:04

Dobrý den                                                                                                                                                                                      Chtěla jsem se zeptat co jsem udělala špatně vše to začalo tím ,že jsem dostala v prosinci kreveky red cherry 1pár, poté jsem si cca v lednu dokoupila další dvě samičky v domnění ,že se mi povede je spářit.Poté jedna krevetka konečně otěhotněla nic další měla vajíčka nic znovu měla vajíčka nic a takto asi sedmkrát a proto vás moc a moc žádám aby jste mi pomohli jestli je to mládím krevetek nebo snad ph? Možná teplotou vody? I když se den o de dne snažím stále více udžovat vše v pořádku.(jestli budu mít chyby tak se opravdu omlouvám ale je mi teprve 10 let)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Naschledanou xx

(Email je soukromý a nebude veřejně zobrazen.)

Máte vypnuté zobrazení obrázků - nelze provést vizuelní kontrolu

* povinná položka