Přidat komentář

Odpovídáte na příspěvek:

Jan
22.05.2017 13:22:13

Dobrý den, tak dnes mi umřela jedna Red Crystalka.. :( bojím se, aby to takhle nešlo dál... :( Přes noc jsem pustil na max vzduchovaní a ráno bylo stejně po ni.. :( Hnojení jsem po celý týden omezil pouze na dennerle tagesdünger tedy jen mikroprvky. Krevetky při pohybu sebou prudce trhají.. což je jev, který jsem viděl na videiích u rybiček při přidávání CO2, předpokládám, že to u mě asi totéž.. Nicméně drop checker udržuji v zelených hodnotách :( Napadlo, mě že umřela hlady což, ale mi přijde jako nesmysl.. co jsem kde slyšel tak krevety si vždy něco najdou. Navíc v poslední týdnu jsem jim obden hodil půlku kostky Nano Crust tabs od aquael. Bojím se o zbylé tři red cherry navíc jedna samice je kráásně sytě červenáá :( ale furt sedí na filtru a kopě pleopodama i když sedí a není v proudu :( Co bych mohl udělat? Mám třeba den nesvítit a vypnout i CO2 a hodně okysličovat vodu? NO3 pod těch 20 se mi asi stlačit nepodaří.. snažím se jim obden alespon cca 2 l vody vyměnit.. (a vstupní voda má těch cca 20 mg/l) díky za každou radu, děkuji.

(Email je soukromý a nebude veřejně zobrazen.)

Máte vypnuté zobrazení obrázků - nelze provést vizuelní kontrolu

* povinná položka